• BYD Sealion 7 Türkiye’de resmen satışta!

BYD’nin yeni elektrikli SUV’u Sealion 7 artık Türkiye’de. Lansman detayları, Satış fiyatı, modeller, teknik özellikleri ve donanım karşılaştırması.

• Güncel kampanyalar ve stok durumu
    • Versiyonlar, WLTP değerleri ve şarj bilgileri
    • Rakiplerle fiyat/performans kıyası

Yurt dışında üretilen konsept araç tanıtımlarına daha çok yer vermelisiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TemAli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TemAli

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Marka
  1. Opel
Model
Frontera
Model Yılı
2025
Merhaba🖐️, forumunuzla ile tesadüf karşılaştım sanırım daha yeni açılan bir forum ama çok güzel içerikler görüyorum zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Ben elektrikli araç alırken çok kaynak bulamadım bulduklarımda genelde bilgi kirliliğine sahipti.

Teknolojiyi takip etmeye çalışsak da çok fazla Türkçe kaynak bulamadım. Ülkemizde satılan araçlar tamam ama elektrikli araç teknolojisi gelişmelerine ve özellikle Asya'da bu teknolojideki gelişmelere yeni araçlara dair haber ve gelişmeleri paylaşırsanız çok güzel olur diye düşünüyorum

Merhaba🖐️, forumunuzla ile tesadüf karşılaştım sanırım daha yeni açılan bir forum ama çok güzel içerikler görüyorum zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Ben elektrikli araç alırken çok kaynak bulamadım bulduklarımda genelde bilgi kirliliğine sahipti.

Teknolojiyi takip etmeye çalışsak da çok fazla Türkçe kaynak bulamadım. Ülkemizde satılan araçlar tamam ama elektrikli araç teknolojisi gelişmelerine ve özellikle Asya'da bu teknolojideki gelişmelere yeni araçlara dair haber ve gelişmeleri paylaşırsanız çok güzel olur diye düşünüyorum
Hoş geldiniz, tavsiyeniz için teşekkürler. Bu konuda bizde arada kalıyoruz, ilk başlarda içerik girerken asya pazarı ve gelişmeler konusunda kaygılıydık. Sonuçta oradaki teknoloji ve bir çok marka ile araç ülkemize gelmiyor bu nedenle paylaşıp paylaşmama arasında kalıyorduk.

Son zamanlarda asya, avrupa ve amerika elektrikli araç pazarı ile ilgili bir çok gelişme ve habere yer vermeye başladık. En azından elektrikli araç kullanıcıları veya meraklıları için gelişmeler hakkında bilgilendirme yapmak daha doğru geldi.

Zamanla teknoloji ve gelişmelere daha ağırlık vereceğiz.

Dikkat Çeken Konular

• BYD Sealion 7 Teknik Özellikleri ve Donanım Karşılaştırması

• BYD Sealion 7 Fiyatı

• Ekim 2025’te Türkiye’de Elektrikli Otomobil Satışlarında Togg’dan Çifte Zafer

• Elektrikli Araç Evde Şarj Etme Kılavuzu

• Hızlı Şarj ve Yavaş Şarj Arasındaki Farklar

• EPA ve WLTP Elektrikli Araç Menzil Testleri: Neden Bu Kadar Farklılar?

• Nissan Sakura’nın Yeni Güneş Paneli Tavanı, Haftada 58 Kilometre Ek Menzil Sağlıyor

• Honda Super One: Elektrikli Hot Hatch, Benzinli Motor Hissiyle Geri Dönüyor

• Toyota Corolla Elektrikli Oluyor, Dünyanın En Çok Satan Otomobili Yeni Çağa Adım Atıyor

• BMW iX3, Almanya’da Satış Rekoru Kıran Elektrikli SUV, Daha Yola Çıkmadan Gözde Oldu

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri