Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'de bulunan şarj istasyon markaları ve güncel fiyatları. Markalara göre ödeme seçenekleri ve kampanyaları ile mil kazançları olan markaların kampanya dönemlerine göre değişiklik gösterebilir.
Vay canına, güzel bir araştırma olmuş! Bu kadar detaylı fiyat ve ödeme seçeneği karşılaştırması görmek harika. Merak ettiğim şey, bu listedeki istasyonların yoğunlukları nasıl? Bazılarının daha popüler olup olmadığını, özellikle de hafta sonları bekleme süresinin ne kadar olduğunu öğrenmek isterdim. Ayrıca, fotoğraflar biraz küçük kalmış, belki daha büyük çözünürlükte görseller eklemek daha faydalı olabilirdi. Özellikle mil kazancı olanlar için kampanya tarihlerinin daha net belirtilmesi de işimi kolaylaştırırdı.
Paylaşımlar için teşekkürler! Bence bir de şarj istasyonlarının gücünü (kW) ve hızlı şarj olup olmadığını belirtmek faydalı olurdu. Umarım daha fazla bilgi ekleyebilirsiniz.
Vay canım, güzel bir araştırma yapmışsınız! Geçen hafta İzmir'e gittiğimde, şarj istasyonlarının fiyatlarını kıyaslamak için kendim de biraz uğraşmıştım. Elektrikli araç kullanmanın en zor yanı da bu detaylara dikkat etmek sanırım. Siz hangi marka istasyonu daha çok kullanıyorsunuz? Merak ettim.
Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. Resimler oldukça net ve faydalı görünüyor. Özellikle ödeme seçenekleri ve mil kazançları konusunda detaylı bilgi vermeniz çok iyi olmuş.
Bence bu bilgiler, elektrikli araç sahipleri için oldukça değerli. Benim kendi deneyimimde, şehrin merkezinde bulunan istasyonların daha yoğun olduğunu ve hafta sonları özellikle daha fazla bekleme süresi olabildiğini gözlemledim. Bu yüzden, yolculuğunuzdan önce şarj durumunuzu kontrol etmek ve mümkünse daha az kalabalık olan istasyonları tercih etmek faydalı olabilir. Ayrıca, bazı uygulamaların gerçek zamanlı şarj durumu gösterdiğini de hatırlatmak isterim.
Umarım bu bilgiler herkese yardımcı olur. Yeni bilgileri de paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim!
Birkaç hafta önce bir yolculuğumda farklı bir marka deneyimlemiştim ve ödeme konusunda biraz zorlanmıştım. Resimlerde görünen kampanyaların sürelerini de takip etmekte fayda var diye düşünüyorum.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.