Citroën E-C3 AirCross, Almalı mıyım, almamalı mıyım? Karar veremiyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bikmis04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bikmis04

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yeni bir araba almak istiyorum ve son birkaç aydır Citroën E-C3 AirCross modelini inceliyorum. Fakat karar vermekte zorlanıyorum, bu yüzden sizlerin deneyimlerinden ve fikirlerinden faydalanmak istiyorum.

Fiyat performans açısından oldukça cazip geliyor bana. Özellikle yakıt tüketimi ve şehir içi kullanım kolaylığı konusunda olumlu yorumlar okudum. Ancak uzun vadede bakım masrafları ve ikinci el piyasası hakkında endişelerim var.

İnternette çeşitli forumları ve araba inceleme sitelerini gezdim. Bazı kullanıcılar, aracın konforlu ve ekonomik olduğunu söylerken, bazıları da motor gücü ve bazı donanım eksikliklerinden şikayetçi. Bu çelişkili yorumlar beni daha da kararsız bıraktı.

Benim için önemli olan özellikler; geniş bagaj hacmi, güvenlik donanımları ve yakıt ekonomisi. Ailemle birlikte seyahat ediyoruz ve geniş bir bagaja ihtiyacımız var. Güvenlik konusunda da oldukça hassasım.

Yaklaşık 1.250.000 TL bütçem var ve bu fiyata alternatif olarak birkaç farklı model de değerlendiriyorum. Ancak E-C3 AirCross'un sunduğu özellik ve fiyat dengesi beni cezbediyor. Sizce bu araba benim ihtiyaçlarım için uygun mu? Ya da benzer fiyat aralığında daha iyi alternatifler var mıdır?

Özellikle uzun yolculuklarda nasıl bir performans gösterdiğini merak ediyorum. Yorumlarınız ve önerileriniz benim için çok değerli olacaktır. Tecrübelerinizi paylaşmanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. Alım kararımı vermemde yardımcı olacağınızdan eminim.

E-C3 AirCross'u incelediğine göre bütçene uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Şehir içinde gerçekten kullanışlı, yakıt tüketimi de düşük. Uzun yol performansı konusunda, yüksek hızlarda biraz daha fazla motor sesi olabiliyor ama konforlu bir sürüş sunuyor.

Bagaj hacmi aileniz için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Güvenlik donanımları da sınıfının ortalamasının üstünde. İkinci el piyasası biraz daha belirsiz, ama fiyat performans dengesi göz önüne alındığında risk alabilir diye düşünüyorum. Alternatif olarak Dacia Jogger'a da bakmanı tavsiye ederim, o da geniş aile arabaları arasında iyi bir seçenek.

Dikkat Çeken Konular

• Fransa, Dünyanın İlk Kablosuz Şarjlı Otoyolunu Hizmete Açtı

• Yeni Elektrikli Citroën e-C5 Aircross 2025

• Tamamen Elektrikli CLA Türkiye’de Tanıtıldı

• BYD’nin 3.000 Beygirlik Hiper Otomobili Nürburgring Rekorunu Kırdı!

• Volkswagen ID.UNYX 07 Çin’de Ortaya Çıktı, Daha Büyük, Daha Akıllı, 2026’ya Hazır

• Kia PV5 Cargo, Elektrikli Ticari Araç Dünyasında Yeni Dönem Başlıyor

• Ferrari, İlk Elektrikli Aracının Arkasındaki Teknolojiyi Sergiliyor

• Elektrikli Araç Lastiği Farkı Nedir?

• 2026 Kia EV9, Cars.com Tarafından “En İyi 3 Sıralı Elektrikli SUV” Seçildi

• Elektrikli Cayenne iç mekanı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri