Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?

Togg T10X Titreme Sorunu Yaşayan var mı?

ŞarjHattı

Yönetici
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

1/3
Thread owner
Bazı platformlarda dikkatimi çekti bende sitemizde bu konuyu ele almak istedim. Togg T10X Titreme Sorunu olduğu 100 km hıza çıktıktan sonra bazı kullanıcılarda yaşanan bu olayı bizim forum sitemizde yaşayan var mı? Kronik bir sorun mu yoksa bireysel araçta yaşanan tekil bir sorun mu merak ettiğim için konuyu açmak istedim.

Sitemizde Togg T10X Titreme Sorunu Yaşayan var mı?

Ben de 100 km/h üzeri hızlarda ara sıra hafif bir titreme hissettim. Açıkçası çok rahatsız edici değildi, ama fark ettim. Servise götürmeyi düşünüyorum, belki yazılımsal bir güncellemeyle çözülebilir diye umuyorum. Başka kullanıcıların da benzer sorun yaşadığını duymak biraz rahatlattı, demek ki sadece benim aracımda değilmiş. Umarım bir çözüm bulunur. Büyük ihtimalle kronik değil, üretimden kaynaklı küçük bir problem olabilir. Servisin dönüşünü paylaşırım burada, belki başkalarına da yardımcı olur. 👍

Benim Togg T10X'imde 100 km/h üstü hızlarda böyle bir sorun yaşamadım. Servise danışmanızda fayda var, belki yazılımsal bir güncellemeyle çözülebilir.

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri