Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?

Elektrikli araç için bayilerin yaklaşımı nasıl?

Yakup sarp

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

Marka
  1. TOGG
Model
Standart Menzil
Versiyon
T10X
Model Yılı
2024
1/3
Thread owner
Merhaba, daha önce özellikle pandemi dönemi ve sonrasında araç bulamama nedeni ile bayiler mevcut araçlarını aksesuar adı altında cam filmi, ppf kaplama gibi koşullarla satıyorlardı. Şuanki durum nedir? bayilerin burnundan kıl aldırmama durumu devam ediyor mu? byd ve kia için bir kaç bayiyi aradım genelde şuan araç yok 1 hafta 10 gün içinde gelecek şeklinde dönüşleri oluyor ve fiyat konusunda 1 lira bile indirim yapmıyorlar.

Reno yeni çıkacak aracı reno 5 için daha ılımlı bir diyalog süreci oldu ve 15 güne aracın geleceğini deneme sürüşü ve tanıtım için davet edeceklerini dile getirdiler.

Şuan burnundan kıl aldırmama gibi durumları yok ama elektrikli araç satma konusunda çok istekli değiller gibi duruyorlar benim düşüncem ellerindeki içten yanmalı araçlara öncelik verip onları ön plana çıkarma derdindeler o yüzden elektrikli araçlar belli adetlerle getirterek sürekli yok çekiyorlar sanki dünya kadar araç geliyorde millet kapışıyor gibi bir hava estirmeye çalışıyorlar.

Benim tavsiyem Türkiyedeki tüm bayileri arayıp fiyat alın emin olun çok farklı fiyat teklifleri ile karşılaşacaksınız.

Bende sürekli bir araç arıyorum tam olarak kafamda budur diyemedim. Birinin osu yok birinin busu yok bilmem onu alacağına şunu al. Tabi bende isterimde arkadaş bütçemize göre seçeceğimiz aracın diğer araçlara göre hep bir artısı eksisi oluyor.

Acabamı düşüncesinden kurtulamıyorum ama iyi kotü karar kıldım gibi sadece t10f in net satış fiyatını ve kredi desteğini bekliyorum. Fiyatına göre yolumu çizeceğim

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri