Teslimatta Kırık Parça, Serviste Yeni Hasar Ve Ulaşılamayan Destek!

Yakup sarp

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Marka
  1. TOGG
Model
Standart Menzil
Versiyon
T10X
Model Yılı
2024
21 Haziran 2025 tarihinde teslim aldığım Tesla Model y aracımın şarj kapağı kırık şekilde elime ulaştı. Bu sorunun çözümü için 14 Temmuz'da Bakırköy servisine başvurdum ve aracımı servise götürdüm. Ancak bu servis ziyaretinden sonra, aracımın arka eğlence ekranının kırıldığını fark ettim.

15 Temmuz resmi tatili nedeniyle servise ulaşamadım. 16 Temmuz'dan itibaren hem Tesla uygulaması üzerinden hem de telefonla defalarca ulaşmaya çalışmama rağmen ilgili yetkiliye veya İstanbul’daki servislere bir türlü bağlanamıyorum. Uygulama sürekli olarak Atina servisini en yakın servis olarak gösteriyor ama ben İstanbul’da ikamet ediyorum. 15 gündür hiçbir şekilde servis randevusu alamıyorum ve bu durumun mağduriyetimi daha da artırmasından endişe ediyorum.

Arka eğlence ekranımın ücretsiz veya garanti kapsamında en hızlı şekilde onarılmasını ve servisten acil dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Ekran görüntüsü 2025-08-02 092828.webp

Çok üzücü bir durum. Benim de Tesla'mda benzer bir sorun olmuştu, direk servisi arayıp ısrarcı olunca sonuç almıştım.

Dikkat Çeken Konular

• Kia EV6, Batarya Sağlığında Tesla’yı Geride Bıraktı, Bataryası en dayanaklı araç listesi

• Kia EV4 GT, Tesla Model 3 Performance’a Rakip Geliyor

• Fransa, Dünyanın İlk Kablosuz Şarjlı Otoyolunu Hizmete Açtı

• Yeni Elektrikli Citroën e-C5 Aircross 2025

• Tamamen Elektrikli CLA Türkiye’de Tanıtıldı

• BYD’nin 3.000 Beygirlik Hiper Otomobili Nürburgring Rekorunu Kırdı!

• Volkswagen ID.UNYX 07 Çin’de Ortaya Çıktı, Daha Büyük, Daha Akıllı, 2026’ya Hazır

• Kia PV5 Cargo, Elektrikli Ticari Araç Dünyasında Yeni Dönem Başlıyor

• Ferrari, İlk Elektrikli Aracının Arkasındaki Teknolojiyi Sergiliyor

• Elektrikli Araç Lastiği Farkı Nedir?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri