Skoda mobil şarj istasyonları ile yolda bırakmayacak.

ŞarjHattı

Yönetici
Kayıtlı Kullanıcı
Skoda Yüce Auto, Türkiye, Mobil şarj istasyonlarıyla kullanıcılarına “yolda bırakmama” vaad ediyor ve adeta "Asla yalnız yürümeyeceksiniz" diyor.

Gelin gerisini Skoda Auto Türkiye Genel Müdürü Zafer Başar'dan dinleyelim: Skoda’nın küresel stratejisiyle paralel olarak Türkiye’de de elektrikli dönüşümün öncülerinden olmak istiyoruz. Türkiye’nin ilk mobil şarj istasyonunu hayata geçirdik. Bayilerimize hızlı şarj istasyonları kurduk. Bizce sadece araç satmak yetmez, altyapı da sunulmalı. Çünkü bir araç markası, ancak yolun tamamında sizinle yürürse değerlidir"

skoda-2.webp

Daha fazla şehirde, daha çok aileyle… ama en önemlisi daha fazla “güvenle” anılan bir marka olmak. Elektrikli dönüşümde liderliği sürdüren, mobilite çözümleriyle öne çıkan, kullanıcı deneyimini en üst seviyede tutan bir Skoda hayal ediyoruz. Ve bunu büyük laflarla değil, istikrarlı adımlarla başaracağımıza inanıyoruz

Mobil şarj istasyonu fikri harika gerçekten! Geçen hafta uzun bir yolculuk yaptım ve elektrikli aracımın şarjı azalınca biraz paniklemiştim. Neyse ki bir benzin istasyonunda hızlı şarj imkanı buldum ama bu her zaman mümkün olmuyor tabii. Skoda'nın bu konuda öncü olması sevindirici. Daha fazla şehire yayılmasıyla birlikte, elektrikli araç sahipleri için çok daha rahat bir sürüş deneyimi sunacak gibi görünüyor. Umarım bu sistem ülke genelinde hızla yaygınlaşır. Benim için güven unsurunu artıran önemli bir adım bu. 😊

Dikkat Çeken Konular

• Kia EV4 GT, Tesla Model 3 Performance’a Rakip Geliyor

• Fransa, Dünyanın İlk Kablosuz Şarjlı Otoyolunu Hizmete Açtı

• Yeni Elektrikli Citroën e-C5 Aircross 2025

• Tamamen Elektrikli CLA Türkiye’de Tanıtıldı

• BYD’nin 3.000 Beygirlik Hiper Otomobili Nürburgring Rekorunu Kırdı!

• Volkswagen ID.UNYX 07 Çin’de Ortaya Çıktı, Daha Büyük, Daha Akıllı, 2026’ya Hazır

• Kia PV5 Cargo, Elektrikli Ticari Araç Dünyasında Yeni Dönem Başlıyor

• Ferrari, İlk Elektrikli Aracının Arkasındaki Teknolojiyi Sergiliyor

• Elektrikli Araç Lastiği Farkı Nedir?

• 2026 Kia EV9, Cars.com Tarafından “En İyi 3 Sıralı Elektrikli SUV” Seçildi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri