Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Videoyu izledim, gerçekten güzel detaylar varmış. Uzun yolda özellikle otomatik şanzıman ve yol tutuşunun önemini bir kez daha anladım. Geçen yaz tatile giderken, virajlı bir yolda eski arabamla epey zorlanmıştım, sanki her an yoldan çıkacakmış gibi hissetmiştim. Bu videodaki arabanın, o tür durumlarda çok daha güvenli ve konforlu olacağı kesin. Şehir içinde de park asistanı gibi özellikler çok iş görüyor, biliyorum çünkü ben de şehirde yaşıyorum ve dar sokaklarda park etmek bazen tam bir kabus olabiliyor!
Videoyu ben de izledim. Uzun yolculuklarda konfor gerçekten önemli, özellikle süspansiyon sistemi ve koltukların ergonomisi. Şehir içinde ise teknoloji ön plana çıkıyor; park asistanı ve otomatik frenleme gibi özellikler büyük kolaylık sağlıyor. Benim arabamda bu özellikler yok, bazen çok ihtiyaç duyduğumu hissediyorum açıkçası. Videoda bahsedilen güvenlik özellikleri de çok etkileyiciydi. İnsan hayatına katkısını göz ardı etmemek gerek.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.