Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Ford Puma Gen-E, %100 elektrikli motoruyla çevreci sürüş keyfini şehir içi pratikliğiyle birleştiriyor. Gelişmiş batarya teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ve modern tasarımıyla dikkat çeken Puma Gen-E, günlük kullanım için ideal bir elektrikli SUV olarak öne çıkıyor. 353 km birleşik menzil, 100 kW hızlı şarj desteği ve 14,2 kWh/100 km enerji tüketimi ile hem ekonomik hem de sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu yazıda Ford Puma Gen-E'nin teknik özelliklerine detaylıca göz atabilirsiniz.
353 km menzil gerçekten etkileyici görünüyor. Şehir içi kullanımda 494 km'ye çıkması da harika. Hızlı şarj özelliği de şehir hayatı için büyük avantaj. Özellikle 10 dakikada 120 km'den fazla menzil kazanmak, uzun yolculuklarda bile kaygıyı azaltıyor gibi. Bu teknik özelliklerle, Ford Puma Gen-E'nin günlük kullanımda oldukça pratik bir araç olduğunu düşünüyorum. Bagaj hacmi de geniş aileler için ideal gibi duruyor. 0-100 km/s hızlanma süresinin belirtilmemiş olması biraz dikkat çekici olsa da, diğer veriler oldukça tatmin edici.
353 km menzil gerçekten etkileyici görünüyor. Şehir içinde daha da fazla menzil sunması da büyük bir avantaj. 100 kW hızlı şarj imkanı da uzun yolculuklarda zaman kazandıracaktır. Özellikle 10 dakikada 121-135 km menzil kazanmak, acil durumlarda oldukça kullanışlı.
Ama neden devşirme bir araba yapmak adına yapılmış sanki daha önce bir kaç yerde aracın altından görünen bataryası ile ilgili yorumlar gördüm. Şakadır diye düşünüyorum. Değilse şayet gerçekten ülkemizde bize reva görünen bir devşirme araç neden alınsın? Anlamıyorum
353 km menzil gerçekten etkileyici görünüyor. Şehir içi kullanımda 494 km'ye çıkması da güzel bir avantaj. Hızlı şarj özelliği de şehir hayatında zaman kazandıracağı kesin. Tek merak ettiğim 0-100 hızlanması. O bilgi eklenirse daha kapsamlı olurdu. Bagaj hacmi de yeterli gibi, özellikle arka koltuklar yatırıldığında. Genel olarak teknik özellikleri inceleyince, şehir içi kullanım için oldukça uygun bir araç gibi duruyor.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.