Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?
Opel Frontera Elektrik Edition (4x2) - 2025

Opel Frontera Elektrik Edition (4x2) - 2025

Yakıt Tipi
Elektrik
Çekiş Sistemi
Önden Çekişli
Menzil (WLTP-Birleşik)
304 km
Ortalama Tüketim (Elk.)
18.3 kWsa/100km
Azami Tork
125 nm
Motor Gücü
111 BG
Beygir Gücü (Toplam)
111 BG
0-100 Km Hızlanma
12.1 saniye
Şarj Süresi
AC 1 Faz 7.4 kW (%100) 7s 6dk AC 3 Faz 11 kW (%100) 5 Saat DC (100 kW) (%0 - %80) 26dk.

ŞarjHattı

Yönetici
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

1/3
Thread owner
Bu araç ile ilgili düşüncelerinizi bu forumda paylaşabilirsiniz. Araç hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

2025 Opel Frontera Elektrik 111 HP Edition (4x2) - 111 beygir gücündeki elektrik motoru ve 304 km menzil sunan batarya sistemi

b_2025-opel-frontera-hybrid-1-2-136-hp-edition-4x2-2.webp
b_2025-opel-frontera-hybrid-1-2-136-hp-edition-4x2-4.webp

2025 Opel Frontera Elektrik, B-SUV segmentinde yer alarak şehir içi kullanıma uygun kompakt yapısıyla dikkat çekiyor. yle günlük ihtiyaçlara ideal çözümler sunuyor. LiFePO4 batarya teknolojisi sayesinde hem güvenlik hem de dayanıklılık ön planda. Donanım tarafında da beklentileri karşılayan Edition paketi, Opel kalitesini kullanıcı dostu elektrikli mobiliteyle buluşturuyor.

Teknik ve Donanım Özellikleri

Temel Araç Bilgileri​

...

Bu elektrikli araç hakkında daha fazla bilgi...

304 km menzil şehir içi kullanım için gayet yeterli gibi görünüyor. LiFePO4 batarya teknolojisi de uzun vadede daha güvenilir bir seçenek. Fotoğraflardan araç oldukça şık duruyor.

Yaklaşık 1 aydır yeni Opel Frontera kullanıyorum, deneyimlerimi paylaşmak istedim. Aracı ilk aldığımda beklentim; şehir içi pratikliği, SUV duruşu ve elektrikli versiyonun sunduğu sessiz sürüş konforuydu. Açıkçası bu yönlerde beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Öncelikle tasarım kısmından başlarsam, Frontera dışarıdan kompakt ama içeriden oldukça ferah bir his veriyor. Özellikle ön konsoldaki sade ama modern çizgiler, çift ekran düzeni ve direksiyonun yeni nesil Opel modellerindeki gibi minimal tasarımı gayet şık. Arka koltuk diz mesafesi de beklediğimden iyi, aile kullanımı için yeterli alan var.

Sürüş deneyimi açısından baktığımda, şehir içinde çok dengeli bir araç. Direksiyon tepkileri yumuşak, süspansiyon sertliği ise tam kararında; ne çok yumuşak ne de sert. Uzun yolda da oldukça stabil hissettiriyor. 136 HP’lik elektrikli versiyonu kullanıyorum, performans günlük kullanımda gayet yeterli. Özellikle düşük hızlarda tork tepkisi çok tatmin edici, sessizliği ise alışınca bağımlılık yapıyor. Menzil tarafında fabrika verisi 400 km civarı ama benim karma kullanımımda (şehir içi + kısa uzun yol) genelde 300–350 km arası görüyorum. Isıtma açıkken biraz düşüyor tabii. Hızlı şarjda %20’den %80’e ortalama 25 dakika civarında doluyor, bu da gayet iyi.

Eksilerine gelirsek; bagaj hacmi sınıfına göre ortalama, biraz daha geniş olabilirdi. Ayrıca bilgi-eğlence sistemi arayüzü bazen takılabiliyor, özellikle navigasyon kullanırken küçük gecikmeler oluyor. Bu benim için çok büyük bir sorun teşkil etmiyor.

Genel olarak Frontera, günlük kullanımda ekonomik, konforlu ve sessiz bir SUV arayanlar için fazlasıyla başarılı bir model. Opel bu sınıfta gerçekten iyi bir denge yakalamış.

Kış menzili konusunda kaygılarım var ama bu kışı geçirdikten sonra bunu paylaşmak daha doğru olacak tam olarak eksileri görmedik daha :)

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri