Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?

Bir sonraki elektrikli aracınız ne olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerKanK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SerKanK

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

Marka
  1. TOGG
Model
T10X
Versiyon
Kısa mesafe
Model Yılı
2023
1/3
Thread owner
Merhaba 2 yıldır T10X kullanıyorum, bu 2 yıl nasıl derseniz bir insanın eşi gibi diyebilirim bir anda sinir edebiliyor bir anda karamsarlığa sokabiliyor bir anda çok mutlu edebiliyor :D

Elektrikli araçtan (attan) inip bir daha içten yanmalı (eşşeğe) bir araca bineceğimi sanmıyorum hatta imkansız desem yeridir. Ama yeni çok güzel araçlar geliyor gönlünüzde yatan ve bir sonraki elektrikli aracım da bunu alacağım dediğiniz bir araç hangisi olacak.

Kia EV5 olur diye düşünüyorum.

Türkiye de ne zaman satışa çıkar bilmiyorum yıl sonu gibi olacak deniliyor büyük bir suv isteyenler için ideal teknoloji olarakda çok iyi tek soru işareti batarya tipi keske LFP olsaydi

Merhaba 2 yıldır T10X kullanıyorum, bu 2 yıl nasıl derseniz bir insanın eşi gibi diyebilirim bir anda sinir edebiliyor bir anda karamsarlığa sokabiliyor bir anda çok mutlu edebiliyor :D

Elektrikli araçtan (attan) inip bir daha içten yanmalı (eşşeğe) bir araca bineceğimi sanmıyorum hatta imkansız desem yeridir. Ama yeni çok güzel araçlar geliyor gönlünüzde yatan ve bir sonraki elektrikli aracım da bunu alacağım dediğiniz bir araç hangisi olacak.

Bende yaklaşık yıldır T10X kullanıyorum.

Yeni çıkan araçlara bakıyorum ben de. Çok fazla budur dediğim bir araç yok belkide şuan büyük bir SUV kullanıyor olmamla alakalı, ama artık TOGG kasasını yenilemeli veya makyajlı kasa çıkarmalı sanırım yenilik arıyorum ama bir taraftan da vazgeçemiyorum

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri