Tesla Model Y Juniper Stoklar Ne Zaman Artacaktır?

princess12

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Yeni Tesla Model Y Juniper sipariş etmek istiyorum ancak şu an stoklar oldukça sınırlı görünüyor. Geçtiğimiz birkaç haftadır internet sitelerini ve bayileri sürekli kontrol ediyorum, fakat istediğim renkte ve özelliklerde bir araç bulamıyorum.

Bu durumun ne kadar süreceği konusunda bilgim yok. Tesla'nın resmi internet sitesinde veya sosyal medyada herhangi bir stok yenilenmesiyle ilgili bir açıklama göremedim. Müşteri hizmetleri ile de iletişime geçtim ancak kesin bir tarih veremiyorlar.

Birkaç forumda benzer sorunlar yaşayan diğer kullanıcıların yazılarını okudum. Bazıları birkaç ay beklediklerini, bazılarının ise hâlâ araçlarını teslim alamadıklarını belirtiyorlar. Bu durum beni endişelendiriyor çünkü kısa süre içinde araca ihtiyacım var.

İstediğim konfigürasyondaki bir Model Y Juniper'ı ne zaman bulabileceğime dair herhangi bir tahmininiz veya bilgilendirmeniz var mı? Belki daha önce benzer bir deneyim yaşamış ve bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olabilir. Bekleme sürecini kısaltmak için başka neler yapabilirim? Örneğin, farklı bir renk veya özellik seçeneğini değerlendirmem mantıklı olur mu?

Bekleme süresini azaltmak için farklı bayilerle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Ancak, bu sürecin ne kadar uzun süreceği belirsizliğini koruyor. Umarım kısa süre içinde istediğim araca sahip olabilirim.

Anlamakta zor değilim, Juniper Model Y bulmak gerçekten zor şu aralar. Benim de birkaç ay önce benzer bir sorun yaşamıştım, farklı renkleri de değerlendirdim açıkçası. Sonunda beklediğimden daha açık bir renkte buldum ama sonuçta arabama kavuştum.

Farklı bayilerle iletişime geçmen iyi bir fikir. Ayrıca, Tesla'nın web sitesini sık sık kontrol etmeyi bırakma; bazen beklenmedik stok güncellemeleri oluyor. Sabır gerektiren bir süreç olduğunu biliyorum ama umarım yakında istediğin aracı bulursun. Başka bir seçeneği daha düşün, belki de özelliklerden biraz taviz verirsen daha çabuk sonuç alabilirsin.

Bende geçen ay benzer bir durum yaşamıştım. Farklı konfigürasyonları denemeden çok hızlı davranın şansınıza ne çıkarsa :D Sabır önemli, maalesef şu an Tesla'da bekleme süreleri uzun görünüyor.

Dikkat Çeken Konular

• Kia EV6, Batarya Sağlığında Tesla’yı Geride Bıraktı, Bataryası en dayanaklı araç listesi

• Kia EV4 GT, Tesla Model 3 Performance’a Rakip Geliyor

• Fransa, Dünyanın İlk Kablosuz Şarjlı Otoyolunu Hizmete Açtı

• Yeni Elektrikli Citroën e-C5 Aircross 2025

• Tamamen Elektrikli CLA Türkiye’de Tanıtıldı

• BYD’nin 3.000 Beygirlik Hiper Otomobili Nürburgring Rekorunu Kırdı!

• Volkswagen ID.UNYX 07 Çin’de Ortaya Çıktı, Daha Büyük, Daha Akıllı, 2026’ya Hazır

• Kia PV5 Cargo, Elektrikli Ticari Araç Dünyasında Yeni Dönem Başlıyor

• Ferrari, İlk Elektrikli Aracının Arkasındaki Teknolojiyi Sergiliyor

• Elektrikli Araç Lastiği Farkı Nedir?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri