15 Haziran tarihinde Kaynak Otomotiv bayisinden sıfır olarak teslim aldığım Hyundai Ioniq 6 marka aracımda, maalesef teslimatın üzerinden sadece 18 gün geçmiş olmasına rağmen birçok üretim kaynaklı sorunla karşılaştım.
Tespit edilen sorunlar şunlardır:
- Sağ iç kısımda gövde üzerinde soyulmalar.
- Üst balık sırtı anten bölümünden su alma.
- Kaput üzerindeki folyo kaplamasında soyulma.
- Spoiler içerisinde buharlaşma ve nem birikimi.
İlk
ziyaretimde, bu sorunların giderileceği ve gerekli parçaların sipariş edileceği bilgisi verilmiştir. Ancak bugün yaptığımız yeni kontrollerde, spoiler içinde de buharlaşmanın olduğu tespit edilmiştir. Tekrar bayiyle iletişime geçtiğimizde servise yönlendirildik. Servise götürdüğümüzde ise, servis müdürü Y*** Hanım (veya ismini tam hatırlamıyorum, servis müdürü sıfatıyla ilgili yetkili kişi), aracın 3 gün boyunca serviste kalacağını ve spoiler parçasının sökülerek teste tabi tutulacağını belirtmiştir.Buradaki en büyük hayal kırıklığım, henüz 18 günlük olan sıfır bir aracın bu kadar kısa sürede bu derece müdahale gerektiren işlemlere maruz kalması ve tarafıma bu sürecin saygı sınırlarını aşan bir üslupla aktarılmasıdır. Sıfır araç sahibi olarak bu deneyimin Hyundai markasının kalite ve müşteri memnuniyeti vizyonuyla bağdaşmadığını üzülerek belirtmek isterim.
Yaşadığım tüm bu olumsuzlukların, sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve maddi anlamda da ciddi bir güven kaybına yol açtığını bilgilerinize sunarım.
Bu doğrultuda talebim:
- Aracıma yapılan işlemlerle ilgili tarafıma yazılı ve şeffaf bir açıklama sunulması,
- Gerekirse araç değişimi dahil olmak üzere kalıcı bir çözüm sürecinin başlatılması,
- Tarafıma bu süreçte ciddiyetsiz bir tavırla yaklaşan personelle ilgili kurumsal bir geri dönüş yapılması ve iletişim diline dair gerekli hatırlatmaların yapılmasıdır.
Markanıza ve bayinize olan güvenimi yeniden inşa etmek adına, bu şikayetimin ciddiyetle değerlendirilmesini ve çözüm sürecinin gecikmeden başlatılmasını önemle rica ediyorum.

Tespit edilen sorunlar şunlardır:
- Sağ iç kısımda gövde üzerinde soyulmalar.
- Üst balık sırtı anten bölümünden su alma.
- Kaput üzerindeki folyo kaplamasında soyulma.
- Spoiler içerisinde buharlaşma ve nem birikimi.
İlk
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yaşadığım tüm bu olumsuzlukların, sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve maddi anlamda da ciddi bir güven kaybına yol açtığını bilgilerinize sunarım.
Bu doğrultuda talebim:
- Aracıma yapılan işlemlerle ilgili tarafıma yazılı ve şeffaf bir açıklama sunulması,
- Gerekirse araç değişimi dahil olmak üzere kalıcı bir çözüm sürecinin başlatılması,
- Tarafıma bu süreçte ciddiyetsiz bir tavırla yaklaşan personelle ilgili kurumsal bir geri dönüş yapılması ve iletişim diline dair gerekli hatırlatmaların yapılmasıdır.
Markanıza ve bayinize olan güvenimi yeniden inşa etmek adına, bu şikayetimin ciddiyetle değerlendirilmesini ve çözüm sürecinin gecikmeden başlatılmasını önemle rica ediyorum.

Ekli dosyalar
-
hyundai-assan-sifir-aracimda-teslimattan-kisa-sure-sonra-karsilastigim-uretim-hatalari-2.webp301.8 KB · Görüntüleme: 0 -
hyundai-assan-sifir-aracimda-teslimattan-kisa-sure-sonra-karsilastigim-uretim-hatalari-3.webp324.6 KB · Görüntüleme: 0 -
hyundai-assan-sifir-aracimda-teslimattan-kisa-sure-sonra-karsilastigim-uretim-hatalari-4.webp226.9 KB · Görüntüleme: 0 -
hyundai-assan-sifir-aracimda-teslimattan-kisa-sure-sonra-karsilastigim-uretim-hatalari-5.webp206.9 KB · Görüntüleme: 0